minden, ami textilből van...

Ruházkodás a középpontban

Ruházkodás a középpontban

Sztárok beszédes pólókban

2016. május 25. - polopetiahazban

Tavasszal a sztárok is szívesen hordanak vicces és feltűnő felirattal díszítettpólókat. Így van ezzel Rihanna, Paris Hilton és Emma Watson is. Ami a szívükön az a pólójukon! Nézd csak!

Paris Hilton imádja hangoztatni a véleményét, hiszen tudja bárhová megy sztarok-poloban.jpgpaparozzók követik a szállodalánc örökösnőjét. Az "Imádom a cipőket, táskákat és a fiúkat" póló mellett, annak is hangot ad, hogy ő imádja a rózsaszín életét.

sztarok-poloban-2.jpgRihanna egykoron visszafogottabb stílusban hódított, ám a pólója a pimasz hippikorszak jelmondatát adja vissza: Szeretkezz, ne háborúzz! Emma Watsonkedvenc városa New York így előszeretettel hord I LOVE YOU NEW YORK felirattal díszített pólókat.

Te felvennél hasonlókat mint amiket a celebcsajok viselnek?

forrás: www.hotdog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhazkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr708746332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása