minden, ami textilből van...

Ruházkodás a középpontban

Ruházkodás a középpontban

Az Eb-én sem mindegy, hogy kin milyen színű póló van

Szurkolói összecsapások voltak Nizzában is

2016. június 28. - polopetiahazban

Az északír és a lengyel szurkolók összecsaptak egymással a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság második játéknapján, szombaton Nizzában.

nizza.jpg

Az AP amerikai hírügynökség beszámolója szerint eleinte nem volt egyértelmű, kik kezdeményezték az összecsapásokat, de az internetre felkerült felvételeken jól látszik, hogy a körülbelül húsz verekedő többsége sötétzöld pólót viselt, ami az északírek hagyományos színe. A rohamrendőrség gyorsan beavatkozott, és megfékezte a huligánokat.

Christian Estrosi, Nizza polgármestere elítélte a történteket. "A huligánok viselkedése elfogadhatatlan, szigorúan meg kell büntetni őket" - írta közösségi oldalán. Azt is elárulta, hogy késő este egy embert letartóztattak az esettel kapcsolatban, majd megköszönte a rendőrség munkáját.

A Reuters brit hírügynökség vasárnapi összefoglalója szerint hét ember sérült meg szombat este Nizzában.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhazkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr308852334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása