minden, ami textilből van...

Ruházkodás a középpontban

Ruházkodás a középpontban

Puskás-póló Rossi kabalája

2015. december 07. - polopetiahazban

Az Aranycsapat legendája szerencsét hozott a kispesti focicsapat olasz edzőjének. A tréner a meccsen zakóban feszít, a sajtótájékoztatóra a kabalaruhát veszi fel.


Az Aranycsapat legendája szerencsét hozott a kispesti focicsapat olasz edzőjének.

Budapest — Bejött Marco Rossi (50) kabalája, tizenhárom sikertelen próbálkozás után, először tudta legyőzni a Budapest Honvéd a Kecskemétet a labdarúgó-NB I-ben. A 27. fordulóban a kispestiek 2-0-ra nyertek az egyaránt gólig és gólpasszig jutó guineai Souleymane Youlának (33) és Holender Filipnek (20) köszönhetően.

Tavasszal második győzelmét érte el csupán a Honvéd, viszont ez a siker nagyon kellett a piros-fekete klubnak. A huszonnégy ponttal a 13. helyen álló kispestiek lefocizták a 8. pozícióban állomásozó Kecskemétet, s három fordulóval a bajnokság vége előtt öt pontra távolodtak el a kiesőzónától.

Marco Rossi a találkozó utáni sajtótájékoztatón boldogan feszített a Puskás Ferenc képmásával díszített pólójában, amelytől pozitív energiákat vár.

– A kispesti visszatérésem után a barátaimnak vettem 15 darab Puskás Öcsivel és egy aranylóan fénylő 10-es számmal díszített pólót, de ezekből végül egy pirosat és egy fehéret megtartottam. A mérkőzéseken szeretek elegánsan öltözni, a sajtótájékoztatókon viszont általában ezeket viselem, kabalából. Bízom benne, hogy a klub legnagyobb legendája szerencsét hoz nekem – árulta el Marco Rossi, a Honvéd olasz mestere.

Kell is a további szerencse a Honvédnak, amely még nem menekült meg matematikailag, ráadásul a Videoton, a Ferencváros és a Pápa vár rá a hátralévő mérkőzéseken.

– A bajnoki címet már begyűjtő Videoton reményeink szerint már nem lesz annyira motivált ellenünk, ezért bízom benne, hogy legalább egy pontot el tudunk csenni a székesfehérváriaktól. Az akár elég is lehet. Nem szeretnénk ki-ki meccset vívni a záró fordulóban a pápaiakkal – tette hozzá a kopasz mester, aki szívesen maradna a következő szezonra is a Honvéd vezetőedzője, ám a múlt héten a klubtulajdonos, George F. Hemingway (64) arról beszélt, hogy Rossi jövőjét a bajnokság hajrájában elért eredmények határozzák majd meg.

forrás: www.blikk.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhazkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr288145566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása