minden, ami textilből van...

Ruházkodás a középpontban

Ruházkodás a középpontban

Több mint ütős volt a Walking Dead vérgyűjtő standja

2016. március 23. - polopetiahazban

Rendhagyó vérgyűjtést rendezett a Blood Store. Több véres kiegészítő és díszlet várta a megjelenteket.walking_dead_2.jpg

A Blood Store következő állomása a KÖKI Terminál volt, február 11-én csütörtök reggel nyitottak, de aznap még csak fotózkodni, és kvízt lehetett kitölteni ajándékokért. Maga a véradás pénteken, február 12-én volt 12-19 óráig. Vérért cserébe bögrét, pólót, tollat kapott a rajongó. Egy korábbi ilyen akciónál - a budapesti Árkádban - volt, aki kétszer is akart vért adni egymás után, hogy több ajándékot kapjon.

A véres akcióról eltérő vélemények születtek a neten. Volt, aki kifejezetten ízléstelennek, és volt, aki viccesnek és ötletesnek találta a kezdeményezést. Mindenki döntse el maga, hogy melyik táborba tartozik! :)

forrás:  www.origo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhazkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr718464974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása