minden, ami textilből van...

Ruházkodás a középpontban

Ruházkodás a középpontban

Pólóra került Szíria bombázása

2015. november 25. - polopetiahazban

Putyin szíriai bombázását támogató pólók lepték el a Kremltől néhány perc sétányira lévő egyik ruhabolt polcait.putyin-2.jpg

A pólók többségén a szír városokban robbanó bombák látszódnak, és akad olyan is, amin Putyin kemény tekintettel kutat harci fegyverek után, de olyan is kapható, amin Szíria elnökének, Aszad támogatására buzdítanak. Az üzlet büszke, hogy így támogathatja Putyin politikáját.


Az oroszok pedig veszik a felsőket, mint a cukrot, így kifejezve tiszteletüket az orosz elnök felé. Az egyik vásárló azért vásárolt a pólókból, mert szerinte az anyaföldnek szüksége van rá, egy idősebb nő pedig a felső megvásárlásával Putyint akarja támogatni, aki – állítása szerint – csak Oroszországért dolgozik.

forrás: www.borsonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhazkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr618107232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása