minden, ami textilből van...

Ruházkodás a középpontban

Ruházkodás a középpontban

Egy póló, ami csillapítja a hátfájást

2015. szeptember 08. - polopetiahazban

A nem mindennapi ruhadarab állítólag javítja a tartást és formálja a hasat is.

A hátfájásnak mindegy, hogy valaki ülő- vagy állómunkát végez, vagy épp rendszeresen hajolgat: nem válogat és mindenkit megtalál. A kínzó tünetekre a többség gyógyszert vesz be, míg mások rendszeresen járnak masszíroztatni, és olyanok is vannak, akik megtehetik, hogy pihentessék a fájó testrészt.

Azt viszont meglepően kevesen tudják, hogy már a testtartás egyszerű változtatásával megszabadulhatunk a kínzó fájdalmaktól. A Pelham & Strutt cég ezt a hiányosságot vette észre, épp ezért elkészítette a pólót, ami beépített pántjaival ösztönzi a viselőt, hogy helyes testtartással álljon a gép mellé vagy üljön a monitor elé. A pántok egyébként elsősorban attól védenek, hogy a vállaink előreessenek, vagyis megakadályozza az ülő munka során jól ismert görnyedt testtartás felvételét, ráadásul erősíti és formázza is a hasat.

A póló készítői két évig tervezték az okos eszközt, mindezt úgy, hogy folyamatosan konzultáltak egy fizioterapeutával, Judith Pitt-Brooke-kal is, aki azért felelt, hogy a termék tényleg hatékonyan működjön. „Mivel nem hiszek a csodákban, pláne nem a gyors javulást és gyógyulást ígérő termékekben, ezért az elején némi szkepticizmussal fogadtam ezt a pólót is. Amikor először kézbe kaptam, még nem is volt tökéletes, de a fiúk hagyták, hogy elmondjam a véleményem, majd pontról pontra meg is fogadták a tanácsaimat” – mondta Judith Pitt-Brooke.

forrás: www.24.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhazkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr497770248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása