minden, ami textilből van...

Ruházkodás a középpontban

Ruházkodás a középpontban

Kézzelfogható ikonok, amiket minden Star Wars-rajongó imádni fog

2015. november 19. - polopetiahazban

Többek között Darth Vaderről, Yodáróé, R2-D2-ról és Chewbaccáról is készült olyan stílusú ikon, mint amit a starwars.jpgmobilunkon megszoktunk. De ezúttal nem telefonon kell keresni őket, hanem párnára, táskára vagy épp telefontokra helyezhetők.

Önmagában már az is elég menő lenne, ha a Star Wars szereplőinek arca köszönnének vissza alkalmazások ikonján, de Michael Flarup ennél tovább ment. A dán dizájner elkészítette a látványos logókat, majd ajándéktárgyakra helyezte őket, amelyeket meg is lehet rendelni.

A grafikák itt láthatók, ha pedig valamelyik megtetszik, akkor alatta a “Get Prints” lehetőség alatt meg is lehet rendelni tőle a keretezett képeket, párnákat, mobiltokokat, táskákat és pólókat, többek között Darth Vader, Yoda, R2-D2 és Chewbacca arcával.

A Star Wars-rajongóknak biztos tetszeni fog, ha ilyen ajándékot ad nekik, de egy álmukat nehéz lesz valóra váltani, a távirányítható R2-D2 hűtő ugyanis hihetetlen összegbe kerül. Persze van még sok kütyü, amelyek a Star Wars-rajongóknak biztosan tetszik

forrás: hvg.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhazkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr998090754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása