minden, ami textilből van...

Ruházkodás a középpontban

Ruházkodás a középpontban

5 hordható munkaruha

2015. július 21. - polopetiahazban

A munkaruha-piac egy igen érdekes piac, bizony nem könnyű rátalálni a kevésbé idétlen, viselhető darabokra, ám a válogatás strapás feladatát ezúttal elvégeztük mi. Íme, a hordható darabok listája.

Ha már munkánk folytán arra kényszerülünk, hogy uniformist húzzunk, legalább igyekezzünk megtalálni a kevésbé idétlen darabokat. Ez az egyik legnehezebb feladat, hiszen elnézve a kínálatot, jó sokat kell talpalnunk, míg a kezünkbe akad egy-egy elfogadható munkaruha. Annak az igénynek, hogy lehetőség szerint még szexis, vagy legalább valamennyire nőies is legyen, majdnem lehetetlen megfeleni. Mi azért találtunk csinosabb fazont.

Romantikus

Leginkább megrögzött romantikusoknak ajánljuk ezt a hófehér babajelmezt, amely egészen mutatós is lehetne, ha levágnánk a szárnyait. Valamivel modernebb változat, mint társai, mivel itt a gombokat helyes kis kötőkre cserélték, csak felkapjuk, megkötjük és már mehetünk is takarítani. Az óriás zsebet pedig kimondottan pakolásra tervezték.


Sportos

Aki inkább a sportos darabokra szavaz, azoknak itt ez a kis mini köpeny, V nyakkivágással, szolid, fehér gombokkal. Az egyetlen gond vele, hogy ha nem öltözünk alá megfelelően (ahogy azt a kép is mutatja), könnyen befagyhat a fenekünk, bár igazi varázsa ebben rejlik. Ha esetleg szeretnénk egy kicsit feltűnőbbé tenni az összeállítást, nyugodtan párosítsuk zöld gumikesztyűvel és plexi szemüveggel. Utóbbi nem csak praktikus, de óriás lencséjével a hatvanas évek divatját idézi.


Vendéglátós

Nem utolsósorban vendégcsalogatónak is kiváló a funkciója szerint ruhát védő apró kötény. A nagyobb borravaló érdekében ajánlatos bevetni, de persze csakis akkor, ha hozzáillő miniszoknyával passzintjuk. A vendéglátásban kötelező fehér blúz sem feltétlenül óriás férfiing, nyugodtan válasszunk nőiesebb változatot. Aki pedig kisfeketében áll neki a főzésnek, formatervezett, alakot követő szakácskötényben marad igazán nő(ies).


Légies

A stewardess dresszek sem feltétlenül rondák és kényelmesek. A világ légitársaságai közül egyre többen figyelnek arra, hogy a légi személyzet ne riassza el az utazókat, s a ruhaválasztásnál a kényelem mellett a nőiesség is felmerül, mint szempont. Mi még várjuk az áttörést a magyar gépeken, egyelőre úgy tűnik hiába. Álljon itt követendő példaként az argentin stewardess kosztüm, amely a magyarnál rövidebb szoknyát, és végre enyhén karcsúsított blézert enged a nőiesség jegyében.


Lola

Vízvezeték-szereléshez a legideálisabb választás a magas derekú overall, hiszen így hajlásnál nem áll fenn annak a veszélye, hogy kilógjon a hátsónk. Annál is inkább, mivel múlóban a csípőnadrág-mánia. Még szexisre is vehetjük a figurát, ha a fotótól eltérően nem bő pólót, hanem egy szűk kis toppot húzunk a ruha alá. A sárga védősisak színe visszaköszön a sárga-fekete zebraminta-betétnél, így teljes a harmónia.

forrás: www.borsa.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhazkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr517644006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása