minden, ami textilből van...

Ruházkodás a középpontban

Ruházkodás a középpontban

5 alapdarab, ami nem hiányozhat a szekrényedből

2015. szeptember 14. - polopetiahazban

Hiába van tele a gardróbod, néha órákig tart, mire összeállítasz egy tetőtől talpig tökéletes szettet? Szerezd be ezeket a kötelező ruhadarabokat, és elfelejtheted ezt a fashion-problémát!

1. A farmer, ami tökéletesen áll

Mindegy, hogy skinny, boyfriend vagy hagyományos szabású, a lényeg, hogy ne álljon el se a csípődnél, se a derekadnál, a popsidon és a combodon pedig szuperül mutasson! A feltűnően koptatott verzió helyett inkább válassz visszafogottabb, semlegesebb színűt, mert azt könnyebben kombinálhatod más ruhákkal. Egy jó minőségű farmerre megéri akár spórolnod is, mert utána évekig hordhatod majd!

2. Egyszínű póló

Elsőre biztos nem gondolnád, de sokszor pont attól lesz stílusos a szetted, hogy a feltűnő felsők helyett egyszerű fehér pólóba bújsz! Ráadásul erre a pasik is buknak! Szánj rá időt, és próbálj fel többféle fazont (V-nyakút, körkivágásút, csónaknyakút), hogy megtaláld, amelyik a legjobban passzol hozzád!

3. Maxi ruha

A nyári szezon elengedhetetlen darabja egy hosszú, földig érő ruha: szellős, szexi és kényelmes. Ha alacsonyabb vagy, válassz függőleges mintájút vagy ombré színűt, így nem fog összenyomni!

4. Bőrdzseki

A fesztiválszezonban vagy egy szimpla hűvösebb nyári estén jól jöhet egy fekete bőrdzseki. Akárcsak a farmernál, itt is megéri egy jobb minőségű, picit drágább darabot választanod, mert ez sosem megy ki a divatból. Felejtsd el a feltűnő díszítéseket, szegecseket, inkább egy letisztultabb darabot szerezz be, amit sportos és elegánsabb szettekhez is felvehetsz.

5. Fekete blézer

Akár állásinterjúra indulsz, akár bulizni, egy szűkített fazonú, fekete blézer igazi jolly joker, mert egy pillanat alatt elegánsabb lesz tőle az outfited! Sötét farmerrel, blúzzal vagy pólóval és egy szép nyaklánccal pedig az irodába is tökéletes.

forrás: www.cosmopolitan.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhazkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr637787122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása